top of page

Running Vibes

Opgericht door 2 mensen met een liefde voor lopen en voor elkaar. Met deze website willen we lopers in contact brengen met elkaar, advies en tips geven, ervaringen delen en nieuws brengen van de loopwereld in Vlaanderen, maar ook in Zeeland. 


Het doel van deze website is om lopers dichter bij elkaar te brengen en onderlinge ervaringen uit te wisselen. Als je hulp zoekt of tips wilt, dan hopen je we met deze website te kunnen helpen of te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt. 

Aangezien onze uitvalsbasis zich in Assenede bevindt, ligt onze focus  qua wedstrijden op regio Eeklo-Gent-Waasland in Vlaanderen en Zeeland in Nederland. Voor trails wordt er al eens een verdere uitstap gemaakt. 

 

Als je tips of suggesties tot verbetering hebt voor de website, stuur ons deze gerust door en we zullen het mogelijke doen om het te realiseren. Hou er wel rekening mee dat dit een website is zonder funding dus onze mogelijkheden zijn helaas wel beperkt.

Heb je foto's of uitslagen die je graag op de website wilt zien ? Mail ze ons gerust door naar runningvibes.info@gmail.com

 

 

Enjoy Running!

 

Running Vibes Team TT

bottom of page