top of page

Deze reviews zijn geschreven door lopers die al ervaring hebben met deze schoen. Wij posten geen reviews over schoenen die we zelf nog niet getest hebben. We geven wel graag advies als je schoenen met een bepaald doel wilt kopen.

Adizero Adios Boost 2

De Adios Boost 2 is een neutrale schoen voor op de weg, goed voor wedstrijden & marathons. Ik gebruik deze schoen zelf voor wedstrijden. Heel lichte schoen met genoeg demping door het boost materiaal. Voelt ook heel natuurlijk aan als je ermee aan het lopen bent.

 

Terrein

Weg

 

Ondersteuning

Neutrale pronatie

 

Gebruik

Wedstrijd / training

 

Prijs

128€

 

Gewicht

W: 198g

M: 235g

New Balance Fresh Foam Zante

Deze schoen is gemaakt voor de marathon in Rotterdam, de zool is gemaakt van een dikke foam die zeker genoeg demping geeft maar door de dikke zool loop je niet meer natuurlijk en ook minder stabiel. Door de dikke flexibele zool kunnen je voeten nogal vlug naar buiten of naar binnen gaan.

 

Terrein

Weg

 

Ondersteuning

Neutrale pronatie

 

Gebruik

Training

 

Prijs

130€

 

Gewicht

214g

 

 

 

Adistar Boost Glow

Dit is een neutrale trainingschoen ook gemaakt van het boost materiaal. Je hebt een heel dikke zool bij deze schoen welke heel veel demping geeft, zeker aan te raden voor trainingen mee te doen. Wedstrijden zou ik hier niet op lopen omdat deze iets zwaarder is dan een gewone schoen. Deze schoen is perfect om op de baan te lopen maar wil je eens op een niet zo vlakke ondergrond lopen zou ik toch voor een andere schoen gaan, hoe dikker je zool hoe makkelijker je je voeten ook kan omslaan.

 

Terrein

Weg

 

Ondersteuning

Neutrale pronatie

 

Gebruik

Training

 

Prijs

110€

 

Gewicht

320g

 

 

Adizero Boston Boost

Dit is persoonlijk mijn favoriete schoen van het moment. Geeft heel veel demping, is héél licht en iets tussen een wedstrijdschoen en trainingsschoen. Deze kan dus zowel gebruikt worden voor wedstrijden of voor op training. Je kan er ook makkelijk in het bos met lopen, eigenlijk een beetje een allround schoen en zeker aan te raden als je eerste paar schoenen !

 

Terrein

Weg / Offroad

 

Ondersteuning

Neutrale pronatie

 

Gebruik

Training / Wedstrijd

 

Prijs

130€

 

Gewicht

262g

 

 

Adidas Energy Boost

Dit is een nieuwe schoen in 2016 en omdat ik al heel tevreden was van de Boston Boost wilde ik de Energy Boost ook wel eens een kans geven. Ook al lijkt de schoen een beetje groot en lomp toch is deze heel licht en geeft zeer veel steun/demping. Naar mijn mening nog meer dan de Boston Boost. De ideala schoen om te trainen op de baan. Het enige nadeel aan deze schoen is dat hij niet geschikt is voor gladde ondergrond.

 

Terrein

Weg 

 

Ondersteuning

Neutrale pronatie

 

Gebruik

Normale Training

 

Prijs

140€

 

Gewicht

278g

 

 

Adidas Energy Techfit

Deze schoen had ik eigenlijk gekocht omdat hij in de aanbeiding stond en op de foto en omschrijving wel leek wat ik kon gebruiken. Na het eerste loopje met deze schoenen merkte ik al onmiddelijk dat deze goed aan de voet zaten, iets strakker dan de andere schoenen van adidas die ik  heb maar wel aangenaam aan de voet. Het is een schoen die wat tussen training en wedstrijd ligt maar zeker heel veel stabiliteit en demping geeft !

 

Terrein

Weg 

 

Ondersteuning

Neutrale pronatie

 

Gebruik

Training & Wedstrijd

 

Prijs

91€

 

Gewicht

310g

bottom of page