top of page

Eerste halve marathon van het jaar


De dag na men halve marathon in Cadzand, vooraf had ik gedacht dat dit met mijn contractuur niet zou lukken maar niets is minder waar, vandaag ben ik opgestaan met een tevreden gevoel. De dag voor de wedstrijd dacht ik nog dat dit geen goed idee was omdat mijn kuit nog altijd niet aanvoelde zoals het zou moeten maar de kinesiste had me groen licht gegeven dus kon ik het maar proberen.


Het was een mooie dag, geen regen wel wind maar ook zon ! Als ik terug denk aan vorige jaar, ijskoud, hagel, regen en geen zon :-D. Maar alle weersomstandigheden hebben zijn charmes. Hoe zwaarder het parcours en het weer hoe meer voldaan je je zult voelen als je over de finish loopt !


Gisteren had ik dit voldaan gevoel om een totaal andere reden, voor de blessure had ik een doel om volgende maand in Sluis 1:25:00 te lopen op de halve in sluis maar door de blessure kan ik momenteel niet trainen zoals ik wil, nu gisteren deze afstand aan het tempo van 13 km/h tot een goed einde brengen heeft me weer hoop gegeven. Ik weet dat het doel op iets meer dan een maand tijd nog altijd onrealistisch lijkt maar ik probeer er nog altijd naar te streven !


De blessure heeft wel nog iets anders positief teweeg gebracht. Omdat het lopen niet lukte ben ik alternatieve sporten gaan zoeken om in conditie te blijven. Vorige week ben ik voor de eerste keer gaan zwemmen en vond dit zo leuk ( ook al kom ik niet veel verder dan schoolslag ) dat ik 3 maar gaan zwemmen ben in een week tijd ! Daarnaast ook het fietsen ontdenkt, jammer genoeg zit er heel veel wind de laatste dagen dat maakt het fietsen ook weer wat minder aangenaam maar zeker 2 sporten waar ik ook nog iets verder in zou willen gaan en wie weet wel eens een triathlon ?


Vandaag nog even een goede dag rust nemen en dan er weer volop tegenaan ! Sluis here i come !!!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page